Parfüméria Budapesten?
Sziasztok!
Tudok Budapesten olyan boltot / parfümériát mondani, ahol a parfümök viszonylag olcsóbbak, mint egyik másik helyen, illetve ki is lehet próbálni? Férfi parfümöt keresek, 5000 Ft a max keret, ebben a kategóriában szeretnék "minőségibbet", amelynél 1-2 fújás és egész nap rajta marad az emberen az illat.
Szagold meg parfümériában és vedd meg utána neten, sokkal olcsóbb. Üzletben mindenhol hasonló árak vannak.
A drágább parfümök is sokszor csak 6 óráig érezhetők, kevés van ami tovább bírja, pláne az olcsóbbak között.
Nautica Voyage
Joop! Homme
-ezt a kettőt ismerem ami olcsó és tényleg tartós (7-12h, de bőrtől függően változhat)
Nautica Voyage: határozottan tavaszi-nyári illat, teljesen office-safe, azaz nem valószínű hogy bárki kellemetlennek találja. Nekem citrus rémlett, most hogy rákerestem azt írja hogy alma, zöld jegyek (de ezek csak a nyitójegyek); mindenesetre egy friss, üde illat. Dm-ben szoktam látni tesztert.
[link] (angol)
A másik amit írtam az téliesebb, és elég megosztó, nekem nem is tetszett, csak azért írtam mert extrém tartós.
Nagyon szépen köszönöm, ment a zöld pacsi! :)
Akkor lesz egy utam a DM-be, mielőtt megrendelem neten. :) Azt nem tudod véletlenül, hogy a Nautica Voyage N-83 is van e a DM-ben teszterként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!