Napszemüveget honnan érdemes venni? nem drágán szeretném maximum 5000Ft ért
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 21:04
3/6 ~OnLány~ válasza:
Fiú,vagy lány vagy?
Én ilyesmi napszemüveget vettem [link] csak nem aranyozott,hanem fekete a keret,de hasonló minta van rajta,mint a képen levőn.Kínaiban vettem.
Én csak strandra veszem fel,nagyon sokszor viseltem már,én nem költök sokat ilyen apróságra.
4/6 anonim válasza:
szerintem a rossmannban egész divatosak vannak, ráadásul nem is olyan drágán.
5/6 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 1. 21:45
6/6 anonim válasza:
Irtad, hogy szinte napi rendszeresseggel hordanad. Figyelj, szerintem erdemes befektetni egy dragabb es polarizalt darabba, ami tenyleg 99%_ban vedi a szemeid. Meglepodnel mekkora kulonbseg van az elobbi es a nem polarizalt szemuvegek kozott. Egyebkent Vision Expressben ( ha nem akarsz Ray Ban-t, Chanel-t,stb) 15.000 forintert lehetett kapni tavaly polarizalt napszemcsiket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!