Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Prométeum kérdése:

Mi a véleményetek arról hogy Japánban a nők azért műtik meg a hangjukat hogy mélyebb legyen? Milyen lenne ha Európában is ez lenne a szépség ideál?

Figyelt kérdés
Szerintem ha egy nőnek,tv bemondó hangja van ami bársonyos, lágy, mély hang, vagy érces esetleg királynői tartása van az még lehet szexi. De a túl markáns Angela Merkel hang már taszító.Egyébként beszéd technikával is lehet módosítani a hangot akkor meg nem értem minek a műtét.

#Mély zengő orgánum #királynői tartás #lágy bársonyos alt hang
2016. márc. 31. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Mert a nők 90%-a mindig csak egymást majmolja. Nem gondolnak semmit végig, csak mivel a többi nő is ezt csinálja, ezért biztos jó.

De itthon is ugyanez megy. Valami divatba jön, onnantól az megy. Most lehet a jóga megy és a paleo, de jövőre már fitnesz lesz és gluténmentes.

2016. márc. 31. 18:13
 2/7 anonim válasza:

Gyíííháá! De végre valaki kimondja, #1. Puszikállak. Éleslátó és igazmondó ezentúl a nicked.

Azért a műtét - és most figyelj - mert megvan rá a lehetőség! És ennyi. Papíron szexi hang is lehet nem az és fordítva, sokösszetevős az ilyen. Nekem speciel a kicsit reszelős mély hang be tud jönni (éretlemszerűen ez sem mindenkinek áll jól).

Hanem ezt a tévébemondóhangot elteszem magamnak, nagyon jó.:D

2016. márc. 31. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Sophia Bush hangot akarok.
2016. márc. 31. 19:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Én meg Revicky, vagy Gáti Oszkár hangot szeretnék, vagy Schneider Zoltán hang és berohanok a szinkron studióba és szerződtettem magam. Egyébként is szeretnék színész szeretnék lenni.
2016. márc. 31. 19:37
 5/7 sara542 válasza:
Szerintem egy nőnél az a szép hang ami nem is ilyen,visítós irritálóan hangzik,de az sem,ami már mély férfias.Szerintem az olyan hang,mint ami pl Innának van az is szép,meg ami Rihannának van az is,de viszont ami Ariana Grandénak van az különleges,élvezet hallani,aranyos,az is nagyon tetszik. Ezek jók,igaz Inánnak,és Ariana Grandénak vékony hangja van,de nekik jól áll. Rihannának van mélyebb hangja az úgy neki nagyonis jól áll,szerintem szép hangja van. Elég durva,hogy ez ott a divat,egy nőnek/lánynak egyáltalán nem szép ez....Sőt számomra irritáló lenne sokáig hallgatni,de akinek tetszik,annak tetszik. Ez van sajna
2016. márc. 31. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még arról, hogy ez ott szokás lenne :D Eddig még csak a fogsor rondító műtétről hallottam.
2016. márc. 31. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Butaság szerintem!

Én énekelek és lírai szoprán hangom van (magas).

Biztos nem műttetném meg a hangomat a "divat" miatt,mert akkor énekelni sem tudnék.

Az ember orgánuma alapvetően a hangszálak vastagságától és hosszúságától,valamint az arcüregektől,az arcfelépítéstől függ.

Mindenkinek más hangszín áll jól.

Az ember alapvetően meg tényleg tud játszani vele,változtatni rajta, a műtét őrültség.

2016. máj. 8. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!