Vélemény erről a karóráról?
Meg pillantottam ezt az órát és megtetszett.
Szerintetek jól néz ki egy férfi karon?
Ne haragudj de egy 13 éves kisfiúnak minek ilyen bőrszíjas mű ,,elegáns'' óra? Az egy dolog hogy az óra maga sem szép, de hajaz az elegánsra, ami egy 13 éves gyereken hát... elég érdekes mint jól kinéző...
Viszont az ára legalább baráti.
Egy gyerek is vehet magának elegáns órát, szerintem nincs ebben semmi kivetni való. Mondjuk én sem szeretem a Skeleton órákat, de ez embere válogatja.
Viszont véleményem szerint az arany színű karóra csak idősebb férfiakon hat elegánsnak. Egy fiatal férfin, pláne egy gyereken iszonyatosan giccsparádés beütése van.
Erre még rátesz egy lapáttal az óra megkérdőjelezhető minősége. Mechanikus automata 18 dollárért? 25.000-30.000 alatt még nem nagyon láttam normális, ilyen szerkezetű órát.
Vehet magának ez tény, de inkább fura lesz mint elegáns.
Valóban az ilyen ,,komoly" nem éppen azoknak az igaziak akik gyerekek.
Valóban, de mivel nem is Fossil vagy swatch vagy akár casio óráról beszélünk ezért nem hiszem hogy az a 18 dollár sokat számítana, mivel kínában futószalagon lehet hogy 100-at nyomnak percenként. Ismerősömnek volt ilyen menő órája, csak egy dolog volt vele a baj hogy éppen az időt nem mutatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!