Műkörmös tanfolyamon nagyon sok a "száraz" tananyag?
Figyelt kérdés
Már egy ideje fontolgatom a tanfolyam elvégzését, de a magolós dolgoktól kiráz a hideg. Az érdekelne, hogy összességében mennyire sok az eü-jellegű tananyag (gondolok itt pl. a bőrbetegségekre), és pl. a vállakozási ismeretek és hasonlók? Előre is köszi a válaszokat! :)2016. márc. 29. 18:00
1/6 anonim válasza:
Nekünk az első hónap csak elmélet volt. Azt meg kellett tanulni. Nem az a fajta elmélet, amit egyszer megtanulsz, és utána soha többet nem használsz. Sőt, ha valóban érdekel a szakma, akkor még tovább is bővíted a tudást.
2/6 anonim válasza:
Kinek mi a száraz, ha tudni is akarod mit csinálsz, nem csak csinálni amit láttál akkor megtanulod, ha az ha nem :) Nekünk kb fél óra volt az elmélet... megkaptuk az tananyagot utána és tanulja meg mindenki ahogy tudja és akarja. De milliószor jobb, ha úgy vagy mint az első hozzászóló, nem magadról kell még neten utána tanulnod, olvasnod stb. Elég lesz akkor ha már kijártad. Ez a szakma folyamatos utána olvasást, tanulás igényel. Nem egy meg van a bizi aztán csá. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek!
Éppen ez aggaszt, hogy mennyi az otthon magolós tananyag, vagyis amit nem magyaráznak el. Mindig is utáltam otthon magolni (pedig még főiskolát is végeztem), jobban szeretem, ha egy tanár élményszerűen magyaráz el mindent. Nyilván sokat számít, hogy melyik tanfolyamot választom...
2016. márc. 30. 16:20
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, nekünk nem volt tankönyv, mindent jegyzetelni kellett (baromi sokat írtunk) egyedül a csontoknál, szívnél kaptunk fénymásolt képeket.
5/6 A kérdező kommentje:
És melyik tanfolyamra jártál?
2016. ápr. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!