Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem ha modell...

Mit kéne tennem ha modell szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat gondolkozom, azon h megpróbálok a modell szakmában érvényesülni. Hallottam modellképzőről és szeretném tudni h merre, vannak ilyen modellképzők és hogyan működnek az ilyen modellképzések! És azt is szeretném tudni h mi kell ahhoz h modell legyek! A válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 4. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nézelődj, regisztrálj mindenfelé. Modell sulit szerintem csak akkor érdemes ha már látod hogy tényleg alkalmas vagy rá és kellesz is több helyre. Sokan hiszik hogy elég jók lennének modellnek, de ehhez nem elég egy jó test vagy szép arc. Kell kisugárzás, kitartás, elszántság, meg rengeteg más dolog. Ezeket nem lehet megtanulni, ez vagy megvan vagy nincs valakiben.

2010. ápr. 4. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Mik a méreteid? Mell/derék/csípő és magasság? És hány éves vagy?

Amúgy csináltass egy profi fotósorozatot, de ne ügynökségnél, mert ők nagyon sokat elkérnek érte, hanem egy fotóstúdióban. Utána ezeket a képeidet eltudod küldeni minél több ügynökségnek, aki ha látják benned a lehetőséged szerződtetnek. Ilyenkor se hagyd azt, hogy több száz ezer forintért új portfóliót csináltassanak veled feleslegesen, mert akkor valószínű átverés áldozata leszel. Az előfordulhat, hogy egy modelltanfolyamon részt kell venned, és le kell vizsgáznod.

Amúgy járj el szépség és modell versenyekre, hátha felfedeznek.

2010. ápr. 5. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat egyelőre csak tájékozódom, még nem tudom h valóban meg csinálom-e csak felkeltette az érdeklődésemet pár barát, akik azt mondták lenne, rá esélyem, mert bár szerintem elég elfogultak én ugyanis nem látom magam elég jónak hozzá! Szerintem kellő önbizalommal sem rendelkezem! Még csak 15 vagyok! Amúgy 88 70 90, úgyhogy szerintem még túlságosan távol vagyok az ideálhoz :S
2010. ápr. 5. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Modell vagyok,méghozzá egy nagyon jó cég a ProfilModell és mozgás stúdió fedezett fel.

Voltam válogatáson,és így lettem modell.

www.profilmodell.hu

Nagyon egyszerű volt(de nem ingyen) csupán 45.000 ft-ot kellett fizetni.

Kaptam munkákat,divatbemutatókon szerepelek,újságok címlapján......stb

Szal nézd meg az oldalt és kövesd figyelemmel hol vannak a válogatások és menj el egyikre!

Rem tudtam segíteni!

Cupp-Cupp

2010. ápr. 6. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Jó neked, hogy egy olyan cégnél modellkedsz, aminek nem is létezik a honlapja. Legalább is nálam ERROR-t ír ki.
2010. ápr. 6. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nálam is Error de azért mindenesetre köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. ápr. 6. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem betöltődik : [link]
2010. ápr. 28. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Én firefox-ba nyitottam meg

előző voltam

2010. ápr. 28. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!