Mit kéne tennem ha modell szeretnék lenni?
Nézelődj, regisztrálj mindenfelé. Modell sulit szerintem csak akkor érdemes ha már látod hogy tényleg alkalmas vagy rá és kellesz is több helyre. Sokan hiszik hogy elég jók lennének modellnek, de ehhez nem elég egy jó test vagy szép arc. Kell kisugárzás, kitartás, elszántság, meg rengeteg más dolog. Ezeket nem lehet megtanulni, ez vagy megvan vagy nincs valakiben.
Mik a méreteid? Mell/derék/csípő és magasság? És hány éves vagy?
Amúgy csináltass egy profi fotósorozatot, de ne ügynökségnél, mert ők nagyon sokat elkérnek érte, hanem egy fotóstúdióban. Utána ezeket a képeidet eltudod küldeni minél több ügynökségnek, aki ha látják benned a lehetőséged szerződtetnek. Ilyenkor se hagyd azt, hogy több száz ezer forintért új portfóliót csináltassanak veled feleslegesen, mert akkor valószínű átverés áldozata leszel. Az előfordulhat, hogy egy modelltanfolyamon részt kell venned, és le kell vizsgáznod.
Amúgy járj el szépség és modell versenyekre, hátha felfedeznek.
Szia!
Én Modell vagyok,méghozzá egy nagyon jó cég a ProfilModell és mozgás stúdió fedezett fel.
Voltam válogatáson,és így lettem modell.
www.profilmodell.hu
Nagyon egyszerű volt(de nem ingyen) csupán 45.000 ft-ot kellett fizetni.
Kaptam munkákat,divatbemutatókon szerepelek,újságok címlapján......stb
Szal nézd meg az oldalt és kövesd figyelemmel hol vannak a válogatások és menj el egyikre!
Rem tudtam segíteni!
Cupp-Cupp
Én firefox-ba nyitottam meg
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!