Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől szép egy nő?

Mitől szép egy nő?

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 08:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkinek más a szép - erre nincs egységes "szabály"
2016. márc. 28. 08:57
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Elmondom, az a nö szép aki igényes, megvan a belső szépsége ami a külsőre kisugárzik. Tehát külsőleg belsőleg egyensúlyban és rendben van. Alkatának megfelelő ruhákat hord amiben jól érzi magát. Egyértelmű a nőies dolgok jönnek be a pasiknak. Van akinek a vékony de ARÁNYOS lányok, nekem inkább az asszonyosabb alkat legyen csipöje is de ARÁNYOSSÁGON itt is a hangsúly. Bele nézel a szemébe és valami szépet látsz benne.... Amugy akit szépnek akarunk látni azt könnyebb annak látni mint akit nem.
2016. márc. 28. 09:04
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Álánosságban jellemző, hogy a szép egészséges dús haj, szép bőr, kedves, mosolygós, kicsit babaszerű vonásokkal bíró arc, a légies, karcsú testalkat, teltebb idomokkal, vagyis a karcsúság ne menjen a nőies idomok vonására. Ezek nagy általánosságok, ezen túl millió verzió, kinek a kék szem, kinek a barna, a vékony fiús, a teltebb, szőke, barna, pisze, vagy karakteresebb stb. stb. És akkor még ott a lényeg, az egyéniség, a kisugárzás, ami mind-mind befolyásolja a külső megítélést is.
2016. márc. 28. 09:05
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
4 deci vodkától.
2016. márc. 28. 09:25
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Jó csöcs- segg, szép vagy "érdekes" arc. De ha egyik másik hiányzik viszont normális ,kedves "együttélhető" a leányzó az szinte kompenzál mindent.
2016. márc. 28. 09:36
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Vékony, arcban a szimmetria a a lényeg, szép szemek, nagy pillák, dús ajkak, keskeny orr. Nekem a hosszú haj tetszik, szép ápolt körmök a kézen és a lábon is. Nagy lehetőleg szilikon cici, jó popsi.
2016. márc. 28. 09:52
 7/18 anonim válasza:
77%

Attól, hogy szépnek látod.

Elemezni nem kell. Én szeretem a pacalt, a férjem nem. Most akkor finom, vagy nem?

Ennyi.

2016. márc. 28. 09:53
 8/18 anonim ***** válasza:
amitől én :3 :D
2016. márc. 28. 10:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szépség?

Szép az, ami indok nélkül tetszik.

Ezért igen nehéz megmondani, mi az, ami mindenkinek tetszik, mert mindenkinek más. De vannak közös, általános vonások, mint amit felsoroltak. Erre a kérdésre legfeljebb azt lehet igazán elmondani, kinek mi tetszik. A szépség vitatása már az ókori görögök mitológiájában is háborúhoz vezetett, gondoljatok csak Erisz üzenetére "Callist".

2016. márc. 28. 11:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Callisti! *** (autó korrektor miatt elnézést!)
2016. márc. 28. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!