Valaki használt már Crest fogfehérítő tapaszt? Mik a tapasztalatok, vélemények? Mennyire vált be? Honnan rendeltétek?
Én is most kacérkodok a gondolattal, hogy rendeljek-e egy csomaggal a 3D Galmorous White-ból, de előtte körbeérdeklődöm. :)
Mindenre kíváncsi vagyok! :)
Én a Crest 3D Whitestrips Professional Effects Luxe-t használom, már csak kettő van, de akarok még!
Alapból fogkőleszedés és polírozás után - amitől már alapból fehéredik a fog - kezdtem el használni, először naponta, és fél óra helyett egy órát hagytam rajta.
Az alsó fogsoromra nehezebb volt feltenni, és én úgy csinálom, hogy az első fél órában mint a fogorvosnál, papírzsepiket teszek be a számba, hogy felszívja a nyálat, a másodikra kiveszem.
Érzékenységet én akkor vettem észre, ha mindennap használtam. Ezért először csak kétnaponta, aztán hetente csináltam. Fehérítő fogkrémet is használtam hozzá.
Szerintem szebbek lettek a fogaim, többen is dicsérték. Ebayről szereztem be.
Krémmánián nézd meg a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!