Valaki elmesélné nekem töviről hegyire, hogy milyen az intim gyantázás?
Nem érzitek magatokat zavarban? Mióta csináltatjátok meg?
Gyantázó bugyiban történik a művelet? Elsőre nagyon fájt?
Minden érdekel!
Előre is köszönöm!
Nem érzem magam zavarban. 5 éve gyantáztatok, elsőre sem volt vészes.
Eleinte bugyiban csináltattam de abban csak bikinivonalat tud normálisan szedni. Már teljes intimgyantát csináltatok.
3 éve ugyanaz a kozmetikusom, bemegyek, levetkőzök alul. Felfekszek az asztalra, hintőporozza a területet hogy ne húzza a gyanta a bőrt, majd bekeni gyantával és letépi.
Közben beszélgetünk.
Ha megyek nem csak intimgyantát csináltatok, szóval utána felveszem a bugyim és csinál mást szempilla festés, hónalj gyanta, szemöldökszedés vagy amit épp akarok.
Köszönöm szépen a választ mindkettőtöknek! :)
A 'fenék' részt hogyan gyantázzák egyébként? Tényleg fel kell térdelni az asztalra?
Néztem erről egy videót, ahol a gyantázás végén bekente a hölgyet a kozmetikus olajjal, és hát.. Nem tudom. :D
Ez tényleg így van? Hogy kenegetnek ott olajjal? :D
Az én kozmetikusom a fenék részt is fekve csinálja.
Utána alkohollal szokta leszedni a máshogy le nem jövő gyantadarabokat és neogranormont ken a bőrre, hogy megnyugodjon.
A korábbi gyantázás utáni olajat használt, de azt sem úgy kellett elképzelni mint amikor a párod jól megmasszíroz odalent. pár pillanat alatt bekeni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!