Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki elmesélné nekem töviről...

Valaki elmesélné nekem töviről hegyire, hogy milyen az intim gyantázás?

Figyelt kérdés

Nem érzitek magatokat zavarban? Mióta csináltatjátok meg?

Gyantázó bugyiban történik a művelet? Elsőre nagyon fájt?

Minden érdekel!

Előre is köszönöm!

2016. márc. 26. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam zavarban. 5 éve gyantáztatok, elsőre sem volt vészes.

Eleinte bugyiban csináltattam de abban csak bikinivonalat tud normálisan szedni. Már teljes intimgyantát csináltatok.

3 éve ugyanaz a kozmetikusom, bemegyek, levetkőzök alul. Felfekszek az asztalra, hintőporozza a területet hogy ne húzza a gyanta a bőrt, majd bekeni gyantával és letépi.

Közben beszélgetünk.

Ha megyek nem csak intimgyantát csináltatok, szóval utána felveszem a bugyim és csinál mást szempilla festés, hónalj gyanta, szemöldökszedés vagy amit épp akarok.

2016. márc. 26. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer mentem. És nekem bugyiba volt mert csak bikinivonalat gyantáztattam de valami iszonyatosan fájt, szóval többet nem is mentem.
2016. márc. 26. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ mindkettőtöknek! :)

A 'fenék' részt hogyan gyantázzák egyébként? Tényleg fel kell térdelni az asztalra?

Néztem erről egy videót, ahol a gyantázás végén bekente a hölgyet a kozmetikus olajjal, és hát.. Nem tudom. :D

Ez tényleg így van? Hogy kenegetnek ott olajjal? :D

2016. márc. 26. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én kozmetikusom a fenék részt is fekve csinálja.

Utána alkohollal szokta leszedni a máshogy le nem jövő gyantadarabokat és neogranormont ken a bőrre, hogy megnyugodjon.

A korábbi gyantázás utáni olajat használt, de azt sem úgy kellett elképzelni mint amikor a párod jól megmasszíroz odalent. pár pillanat alatt bekeni és kész.

2016. márc. 26. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2016. márc. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!