Emiatt lehet nem szép az arcom?
Ha a szemöldököm összenőne, annak a tetejétől addig amíg a hajam nő 6,5 cm magas a homlokom.
Ez nagyon soknak számít? Ezt már plasztikázni kéne? Más is lemérne nekem hogy neki mennyi? Lehet túllihegem?
L/19
jó hát akkor ne segítsetek hanem gúnyolódjatok, tényleg olyan baromi sokat kértem hogy ti is mérjétek le...
De akkor legközelebb én is azt írom ki kérdésnek hogy an őknek miért csak a pénz meg a külső kell, az majd remélem tetszeni fog nektek...
Rajtam szinte minden ronda ami csak lehetséges. Ez már-már komikus lenne, ha emiatt nem lenne teljes kudarcra ítélve az életem. Persze az emberek, - mocskos oposszumpofám külső szemlélői őszintén viccesnek tartják ezt. Első sorban a turcsi orromat és az alacsony, sovány testszerkezetemet. Szóval megértem a gondodat, de a lányoknak szerintem sokkal könnyebb mert a férfiak oltalmazó viselkedésükből kifolyólag sokkal elnézőbbek az esetleges külső bakik miatt. Szóval meggyőződésem, hogy gyönyörű vagy, akárcsak a legtöbb nő!
30 torzszülöttivadék F
turcsika! :)
Neked hány cms a homlokod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!