Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Emiatt lehet nem szép az arcom?

Emiatt lehet nem szép az arcom?

Figyelt kérdés

Ha a szemöldököm összenőne, annak a tetejétől addig amíg a hajam nő 6,5 cm magas a homlokom.

Ez nagyon soknak számít? Ezt már plasztikázni kéne? Más is lemérne nekem hogy neki mennyi? Lehet túllihegem?

L/19

2016. márc. 20. 21:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

jó hát akkor ne segítsetek hanem gúnyolódjatok, tényleg olyan baromi sokat kértem hogy ti is mérjétek le...

De akkor legközelebb én is azt írom ki kérdésnek hogy an őknek miért csak a pénz meg a külső kell, az majd remélem tetszeni fog nektek...

2016. márc. 20. 22:29
 12/20 anonim válasza:
0%

Rajtam szinte minden ronda ami csak lehetséges. Ez már-már komikus lenne, ha emiatt nem lenne teljes kudarcra ítélve az életem. Persze az emberek, - mocskos oposszumpofám külső szemlélői őszintén viccesnek tartják ezt. Első sorban a turcsi orromat és az alacsony, sovány testszerkezetemet. Szóval megértem a gondodat, de a lányoknak szerintem sokkal könnyebb mert a férfiak oltalmazó viselkedésükből kifolyólag sokkal elnézőbbek az esetleges külső bakik miatt. Szóval meggyőződésem, hogy gyönyörű vagy, akárcsak a legtöbb nő!

30 torzszülöttivadék F

2016. márc. 20. 22:29
 13/20 A kérdező kommentje:

turcsika! :)

Neked hány cms a homlokod?

2016. márc. 20. 22:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy szó. Frufru.
2016. márc. 20. 22:31
 15/20 anonim válasza:
100%
Turcsi bazzeg ha nem lennél ki kellene téged találni. Ilyen mértékű öngyűlöletet én még nem láttam úgyértem még itt sem, pedig azért voltak már páran. Zseniális!!! XD
2016. márc. 20. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem kicsit kisebb a homlokom mint az orrom,de szerintem az orrom nagy, bakker én vagyok Publius Ovidius Naso?????
2016. márc. 20. 22:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy a homlokom de mar nem tud erdekelni. Frufrum van de regen kinosan ugyeltem ra hogy a frufrum mindig a helyen legyen. Most mar nem erdekel. A baratomnak igyis ugyis tetszem. :)
2016. márc. 21. 11:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Én 30vagyok, majdnem diplomàs ...de Könyi és Turcsi szót elmondja valaki mit jelent?? Turcsi orr konkrétan? Túró karima (sertés félék) jut róla eszembe.:))
2016. márc. 21. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:
A Turcsi egy név. Így hívjuk a 12-es válaszolót. Szerelem témakörben gyakorlatilag bármelyik kérdés alatt felbukkan, és mindenhova odaírja, mennyire nehéz neki, és mennyire turcsi az orra - innen a név. Megnézel 4-5 kérdést és meg lehet figyelni a sémát, utána nagyon hamar felismered, hogy már megint az internet elé szabadult.
2016. márc. 22. 14:05
 20/20 anonim ***** válasza:
de milyen a turcsi orr?? és mit jelent a könyi?
2016. márc. 22. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!