Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be? Testalkatra, hajszínre?
És tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de direkt a SZEMÉLYES véleményetek érdekelne.
Nekem kb ilyen a testalkatom:
a hajam meg aranyszőke/sötétszőke és 170 cm magas vagyok.
és persze nagyon fehér a bőröm :( aminek nem igazán örülök.
Linkelnétek képet légyszi, és kort is írnátok? ?)
Akkor így képzelj el:
Amit írtam, hogy 170 cm magas vagyok, hátközépig érő aranyszőke/sötétszőke haj, fehér bőr, kékesszürke szem, és állítólag kedves mosoly :)
Jajj,nyaljad még neki...
Nekem ez a testalkat egy kicsit már fiús. Úgy értem,hogy nincs meg az a szép nőies ív,amit általában a lányokon látni. Pl neki bejön az alkata,még pár kilóval simán lehetne több,de az ív megvan: [link]
Hajszínre tök mind1,de ha nagyon választani kéne a szőke tetszik.
Haj jó, magasság szintén, fehér bőr sem probléma igazából. A testalkattal annyi problémám van, h olyan egybe has (nem tudom jobban megfogalmazni sry) meg 0 csípő. Nem azzal van a baj, hogy vékony vagy, mert Emma Watson ennél vékonyabb sokkal + melle semmi, mégis tetszik egészében.
És itt térnék ki a lényegre. Ha elsőre meglát vki, az esetek nagy részében nem fürdőruhában fog, tehát jóval kevesebbet lát belőled, inkább arra koncentrálj. A lényeg az arcod, ha az szép, nyert ügyed van.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!