Hogyan kell szódabikarbónával fogat fehéríteni?
Figyelt kérdés
Egy oldalon azt olvastam hogy csak fogkefével meg kell mosni, mint a fogkrémmel, de egy màsikon meg azt, hogy fel kell vinni a fogra és ott kell rajta hagyni pàr percig, mert ha dörzsöljük, az tönkreteszi a fogzomàncot.2016. márc. 15. 10:35
1/4 anonim válasza:
leginkább sehogy, mert így is, úgy is tönkreteszi a fogzománcot.
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, ahogy a fogkrémmel, belemártom a szódabikarbónába a fogkefémet, aztán megmosom a fogamat. Természetesen ritkán csinálok ilyet. De utána mindig gyógynövényes fogkrémmel megmosom.
Fogfehérítésre inkább vegyél Dentomin fogport.
3/4 anonim válasza:
Én mostanában kurkumát használok.Azt amit a húslevesekbe szoktak tenni.És nagyon hatékony.Amikor első alkalommal megmostam vele a fogam már jóval fehérebb volt.(nem káros a fogalmak.).Úgy kell használni hogy egy kis tálba vagy valamibe teszel e gy kevés kurkumát és a kurkumát összekeverd egy kevés vízzel.Ez után márcsakk meg kell vele mosnod a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!