Mit tegyek ha undorítónak tartom, hogy a lábamon a negyedik ujjam hosszabb, mint a többi?
Merről a negyedik ?:D Lássuk be nem m1.
De tegyük fel, hogy normális esetről van szó: őőőő, semmit? Mármint tényleg szerinted mégis milyen opcióid lehetnek?
nagyon nem tudsz tenni semmit
szeretkezz sokat "az" jó mindenre
Elölről alatt mit is kell érteni? Amúgy tegyük fel, hogy most nem azon problémázol, hogy az emberi láb, hogy néz ki. [Tehát nem a nagylábujj melletti ujj hosszabb..] hanem van vmi születési rendellenességed akkor:
1.: Nyilván nem lábfétis kedvelő férjed lesz de lássuk be az nem akkora gáz.
2.: Doki? Nem hiszem, hogy pont ezzel ne tudnának kezdeni valamit.
Ááááh.. XD [Biztos... sosem néztem meg az E.T.-t.. :D] szóval nem vmi gyűrűsujjú makit kell elképzelni csak szimplán egy magával elégedetlen lányt...
Azért hallottam én már jó pár csajt nyafogni az egészen indokolatlan "hibáiról" is de halljak meg a lábujjakról még sose..
Egyrészt: Te voltál nekem az első.. vállald a felelősséget senpai ^^'. Másrészt DAFAK?! XD Tessék menni és aggódni a mellméreted miatt mint a többi csaj!
ezen a sártekén belőled egy van csak
jól mondod
az ujjadat meg rajtad kívül senki se tartja undinak, nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!