Normális hogy NAGYON fáj a csipeszes szemöldökszedés? Jobb lenne gyantával?
Figyelt kérdés
Életemben másodjára szedettem ki (az első fél éve volt- akkor is fájt ezért vártam a második almalomra ennyit). Azt hittem elbőgöm magam!2010. ápr. 2. 16:38
1/6 anonim válasza:
az első párnál nekem is fájt :D am ha nagyon fáj kend be testápolóval,az fellazítja a bőrt...
2/6 anonim válasza:
Szemöldökcsipesszel nekem mindig k*baszottul fájt(egyszer szedtem csak úgy ki, mikor nem volt időm elmenni kozmetikushoz). A gyanta nem fájdalmas. Inkább csak megijedsz, mikor a kozmetikus lehúzza. Ajánlom próbáld ki úgy! Csodálkozni fogsz azon, mennyire nem azt kapod amire vársz. És a szemöldököd környéke sem lesz tiszta duzzadt, legfeljebb csak enyhén vöröses.
3/6 anonim válasza:
az első pár nekem is fájt.. (:
u.úgy mint epilálásnál vagy más ilyen dolgoknál..
szerintem a gyanta is u.így fog fájni!
4/6 anonim válasza:
Tegyél rá jeget utánna dolgozz gyorsan!A gyantát szemöldökre akkor ajánlom,ha évek után megereszkedett szemöldököt akarsz,igaz,hogy gyors,de gondolj bele,milyen kis vékony bőrt rángatnak.Az égésről már nem is szólok.
5/6 anonim válasza:
Nekem a kozmetikus először legyantázza a nagy részét, majd utána szedi csipesszel, de így már közel sem kell annyit, mintha az egészet csipesszel szedné.
Így szerintem könnyen el lehet viselni. :)
6/6 anonim válasza:
nekem kozmetikus szokta csinálni először gyantával utána csipesszel kicsit ráigazít és a gyanta egy picit fáj csak a csipkedés meg hát van amelyik igen de általába nem nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!