Piercingel rendelkezők - piercingeket ismerők, kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalatok a fülben a kisporc átszuratásával kapcsolatban? Hivatalos nevén azt hiszem tragusnak mondják. Várok "hideget-meleget" szúrás fájdalmától a gyógyulásig mindent:-)! Előre is köszi!2010. ápr. 1. 21:19
1/8 anonim válasza:
Erre gondolsz ?
Mert ezt valóban tragusnak hívják
Amúgy ez minden embernél más és más,van akinek fáj,van akinek nem,ez attól függ,hogy mekkora a fájdalom küszöböd :)
A gyógyulási idő lehet akár 2-3 hónap,de fél év is
2/8 anonim válasza:
Én 2 éve csináltattam, és őszintén megmondom, sokkal rosszabbra számítottam :) De jófej volt a csávó, mert elvonta a figyelmem a kérdéseivel és csak azt vettem észre, hogy hopp, már készen is vagyunk :) Utána pár napig kemény volt a fülem (mint a normális fülbevaló lővésnél/szúrásnál is) de aztán kilazult, simán tudtam forgatni a pc-t, nem vérzett meg semmi. Sajnos ismerősömnek kiszakadt :S Nem tudom hogy csinálta, nekem még csak bele sem akadt semmibe.
Szóval ha szeretnél, csak bíztatni tudlak :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, igen, arra gondoltam, amit az első válaszoló belinkelt. Köszi az eddigi válaszokat, nagyon szeretnék és gyűjtöm a bátorságom. Igazából nem is magától a szúrástól tartok, hanem utána a gyulladástól. Mivel kezeltétek utána?
2010. ápr. 2. 09:44
4/8 anonim válasza:
Gyulladásra jó a Tetran kenőcs, vagy a Betadine. :)
5/8 anonim válasza:
2. vagyok, nekem nem gyulladt be, nem is kezeltem semmivel. De a piercinges úgyis elmondja mi a teendő vele.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, várom még a tapasztalatokat:-)!
2010. ápr. 5. 21:48
7/8 anonim válasza:
Nekem van és imádom. Érzéstelenítés nélkül szúrták és nem fájt. Az első 3 napban feldagadt - de ez természetes -, a későbbiekben nem volt vele gondom. ^_^
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)!
2010. ápr. 7. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!