Fiúk, lányok! Mi a véleményetek az ilyen lábról? (Link! )
egyértelmű
az irigykedők szerint: anorexiás, pálcika, formátlan (álmaikban pedig ilyenre vágynak)
akiknek ilyen van: azok szerint átlagos, normális, mert ugye nem a rengő hájas narancsbőrös a szép és formás :)
szerintem iszonyatosan ronda, piszkafa, görbe, túl vékony.
ez egyik hapsinak sem tetszik.
amugy is ez az egész kate moss egy ócska, alpári nő sztem.
09:30!!!
ÉN BIZTOS IRIGY VAGYOK , IGEN, 20 éves vagyok, mindig sportoltam 165 centi és 50 kiló vagyok, és nagyon jók a lábaim( a pasim szerint is)
és képzeld, akkor is rondának találom ezt az egész nőt, mert az!
9:30
Hát hogyne,irigykedők azok,akik szerint pálcika.:DD
Nyilván neked is ilyen van,és nem birod elviselni,ha valaki azt mondja ez már túl vékony.
Nem mindenki akar ennyire vékony lábakat,és ettől még nem irigy.
Számomra nem szép az ilyen csontos pálcika láb,,és nem vagyok rá irigy,nekem a sportosabb kicsit vastagabb láb tetszik,és pont.
Sokkal inkább vagyok irigy erre a lábra(testre),mint Kate Moss csontos lábára.
Hehe.
Azért az ilyen pálcika láb,és a rengő narancsbőrős között is vannak lábak:D
Nem ez a 2 véglet van.
Szerintem elég csúnya az ilyen,amikor összezárt lábak között 20 cm rés van.
De van akinek ez tetszik,van akinek nem.
Nekem az izmosabb ,formásabb ,kicsit vastagabb láb tetszik,Kate moss féle test nekem nem nőies,fiús,csontos,se segge,se melle,se combja,semmije nincs.
ja,fiú vagyok.:D
Lehet,én vagyok a hülye,de a kérdés nem Kate Mossról szólt,hanem hogy kinek tetszik az olyan láb,mint neki van...
De elég hülye kérdés,nem mindegy?úgyis van,akinek nem tetzsik,és van ,akinek igen.
Ez a jó,nem kell hogy mindenki egyforma legyen,az izlések is különbözőek.
Ha minden nő ilyen lábakon szaladgálna,akkor szegény pasikkal mi lenne,akiknek a nőies nők tetszenek,és nem a fiús,csontos alak?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!