Szeretnék a hajamon világosítani 2-3 árnyalatot. Sima hidrogén peroxidd ezt lehetne? 6 - 9 százalékossal? Vagy szőkítőporral?
A szőkítőpor vagy a hiderogén peroxid hatásosabb?? Melyik roncsol jobban? Nekem a kettő kissé sok lenne.
Ha elvégzem valamelyiket akkor utána lehet egyből festeni a hajat? Világosabb festékkel.
Valahol azt olvastam ha egyből ráfestek, károsítja nagyon a hajat.
ne haragudj, de ha ennyire nem értesz hozzá, hogy az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, inkább menj fodrászhoz.
de hogy válaszoljak is. a hidrogén peroxid és a szőkítőpor egyszerre kell. adott arányban(rajta van a tasakon) össze kell keverni és felvinni a hajra. 6%-os oxi is elég. de a szőkítővel nagyon kell vigyázni. a fejbőr közelében gyorsan le fogja szívni a színt, míg a kevésbé meleg részeken nem.
+ látszódni fog,hogyha foltosan kened fel.
ha már mindenképpen otthon akarod, akkor inkább a haj koktélozását ajánlom, ezt könnyebb egyenletesen felvinni és nem olyan drasztikus.(olvass utána hogy kell).
és a szőkített részre rá kell festeni színnel, úgy lesz szép+lezárja a folyamatot. nem érdemes kihagyni.
Köszi a válaszokat. Ma megvettem a hidrogént és a szőkítőport mind2 kallos, ez volt csak a boltba. Nagyjából szemmértékre kivertem 1-2 arányba. Nem pepecseltem vele, gumikesztyűben kézzel felkentem és nagyjából eloszlattam ahogyan a hajfestéket szoktam az aljára aztán a tövére. Első körben 35 perc, 9 %os oxi, lemosom, megszárítom 0 változás. Hát jó a ma4adékot összekevertem, újra felvittem viszon ki kellett centiznem nem maradt már annyi, hogy az egész hajamra elég legyen. Másodjára azért megszívta, egy a baj, foltos lett, helyenként fekete maradt. Egyébként fura, de nekem a kiszívott fekete szín is tetszik, na mindegy. :) egy-két helyeb a tövébél beleért a lenövésembe ott sajnos fehér lett. Na de mindegy is, ez miatr nem.izgultam, mert alapbol foltos volt a hajam (1 hónapja C vitaminos pakolást tettem rá és foltokban kiszívta a színét), így legalább kaptam hozzá kiszívott tincseket is, teljesen olyan mintha melírozva lenne.
A tövét befestettem persze barnára, ami egész jól elfedi a szőkét és összemosódik az immár világosított feketés-barna hajammal, amibe vörös csíkok vannak. Nem rossz, egyébként tetszik a végeredmény, csak kicsivel azért világosabbra számítottam, elég sötét árnyalatú maradt így is, de jóval világosabb a feketénél ami volt. Már ennek is nagyon örülök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!