Kliolion kérdése:
Hogy kell szolizni?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi hogy hány percre menjek... mert azt én is tudom hanem hogy hogy zajlik az egész... bemegyek stb. Én állítom be a gépet vagy ők? a gép hogy csukódik rám? meztelenül is lehet vagy csak fürdőruhába stb?!2016. febr. 25. 13:17
1/1 ciccca baba válasza:
Kifizeted, és az időért cserébe kaphatsz érmét amit bedobálsz a gépbe (a gép működését megkérdezheted tőlük, mert ez gépenként változik) viszont mindenképp te zárod magadra (ha fekvő ráhúzod) az ajtót, de nem kell félni, nem fogsz benn ragadni
és lehet meztelenül is, nem fogsz elkapni semmilyen fertőzést, mert a gépet minden használat után áttörlik belülről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!