Műköröm 15 évesen?
Szeretnék műkörmöt csináltatni,15 évesen szerintetek nem túl korai?
Nem ilyen nagy kormokre gondoltam hanem csak egy franciára
Én ismerek olyan 14 éves lányt, akinek van. Hát szerintem nem áll jól ilyen korban
16 F
Géllakoztass inkább! :)
Amúgy szolidat nyugodtan csináltathatsz,senki nem fog érte szólni! Viszont meg fogod bánni. Az első két hétben szép,aztán jön a lenövesztés. Lenöveszteni ronda,és macerás(franciát mondjuk nem),ha lereszeled,akkor meg 1 hónapig minimum ronda lesz a körmöd.(Tapasztalat: Nekem eddig kettő volt. Az első francia volt,lenövesztettem,szerettem,és jó emlék volt. A második is francia volt,lereszeltem,azóta hallani sem akarok róla)
Szia, 15évesen inkább a géllakkot ajánlom én is. Hidd el az is nagyon szép és nem teszi tönkre a körmeidet úgy, mint a műköröm.
20/L
Miért nem jó a saját körmöd? Növeszd meg és arra is tudsz festetni egy franciát. Nem értem, hogy miért biztatjátok 15 évesen műkörömre...
Amúgy igen, a lenőtt műköröm baromi igénytelenül és ocsmányul tud kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!