Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik kozepes aru (ferfi)...

Melyik kozepes aru (ferfi) oramarka a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Melyiket vennetek magatoknak, esetleg ajandekba? (max. 100 000 ft)
2016. febr. 22. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A max. 100 000 Ft az nem közepes árú, hanem az alsó kategória felső harmada.

Közép szerintem a 150 000 - 300 000 közötti sáv.

De, ha ez a keret, akkor ennyiből egy "fapados" Tissot-t vagy Certina-t vennék.

Vagy, amit még el tudok képzelni a kezemen, az az egyetlen számomra minőséget jelentő japán óramárka, a Seiko egy konkrét típusa:

[link]

2016. febr. 22. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pl. Orient. Svájciakat elismerem, de nem kedvenceim, mert ott a legendát is fizetni kell, nem csak a műszaki tartalmat. A japánok nem rosszabbak, sok évtizedes saját fejlesztések állnak az óráik mögött. És talán nem mindegy, hogy egy adott összegből kapunk egy beugró svájcit vagy egy professzionális japán búvárt.

Pl. itt nézelődhetsz:

[link]

2016. febr. 22. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Fu, nagyon koszonom a valaszaitokat! Igazabol kitolhatjuk keretet, csak azt hittem, hogy ennyibol "meguszom", de ha ennyivel dragabb egy jobb ora, akkor elmehetunk kb. 200 ezerig, folotte mar nekem nem erne meg, kicsit sajnalnam ra. Bocsi. Ferjemnek vennem szulinapjara, a klasszikus borszij, ezust szinu orakeret jon be, amit az elso linkelt nagyon szep, csak a sotetbarna szij jobban illene a ruhatarjahoz. Kosoznom a masodik valaszolo linkjet is, nezelodni fogok es ha van meg kerdesem, irok!
2016. febr. 23. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Szívesen!

200 000-es kerettel már nyugodtan nézegethetsz Tissot-t, Certina-t, Marvin-t...

Vagy itt van pár Claude Bernard. Svájci gyártmány, kiváló minőség, de nincs túlárazva és nem is egy divat/ tucat márka.

[link]

[link]

[link]

[link]

Személyes kedvenceim,két Marvin:

[link]

[link]

2016. febr. 23. 15:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom (a szulinap csak aprilisban lesz), de nagyon orulok, hogy nemi otlettel gazdagodtam. Az eloszor linkelt Marvin ora alomszep!!! Imadom! Gyonyoru!!
2016. febr. 24. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Örülök hogy segíthettem!

Biztos szépet fogsz választani, és a párod nagyon fog örülni neki!

2016. febr. 24. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!