Mennyire szexi a lányoknak az ilyen modell pasi, mint Renato Ferreira?
2016. febr. 15. 10:57
11/26 anonim válasza:
Nekem a test annyira nem számít... arcra nem rossz, de nem elég férfias nekem.
12/26 anonim válasza:
Csak pár képet néztem meg,de nekem nem tetszik. Hiába izmos, hiába helyes, nem tartom olyan hű de vonzónak...
13/26 anonim válasza:
bírom ahogy aki azt mondja hogy milyen szexi, az le van pontozva, aki meg azt hogy undorító, az meg 100%-ra van pontozva.
meg hogy úgy azért befigyel a különbség, hogy ha egy félmeztelen csajról kérdezik a férfiakat, akkor kb max egy, vagy még annyi sincs akinek nem tetszene, de ha meg egy félmeztelen kigyúrt srácot tesznek fel, a nők nem kezdenek el rögtön nyáladzani. ezt most csak úgy megfigyelésből írtam, bocsi ha megbántottam valakit, de nekem már szemet szúr a különbség:D
15/26 anonim válasza:
Az arca nekem nem tetszik.
Olyan gyerekes meg olyan semmitmondó.
Inkább a kevésbé tökéletes de egyedi valódi pasik jönnek be.
17/26 anonim válasza:
Közepes.
Izmos, viszont elég kisfiús, kamasz arca van,ami egyébként nem lenne olyan nagy baj,de nem az esetem.
18/26 anonim válasza:
19/26 anonim válasza:
A teste egész jó, csak kár hogy az arca olyan mint egy 14 éves kamaszé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!