Csak nekem jutott ez eszembe?

Szerintem szinte gyerekként még nem kéne a szülésen gondolkodnod :)
Azt nem mondom, hogy döglenek utánam, de forgolódnak. És annak ellenére, hogy már házas vagyok, így is vannak próbálkozók.
Én nem félek attól, hogy rossz alakom lesz szülés után. Szerintem nem lesz az :) Rengeteg nő volt már terhes a környezetemben és a legtöbb szülés után még vékonyabb lett, mint korábban. Ugye a sok éjszakázás, stressz, később a gyerek után rohangálás.
Akik elhíznak idősebb korukban, azok nem figyelnek oda, nem törődnek vele. Ők szülés nélkül is ilyenek lennének.
Attól sem félek, hogy a párom elhagyna. Sok mindenen keresztül mentünk már együtt, így tudom, hogy a rosszban is mellettem áll, nem csak akkor, amikor minden szép és jó.
Olyan párom meg sose lenne, aki csak azért szeret, hogy hogyan nézek ki. Nem egy test vagyok, hanem egy emberi lény, akinek van lelke és belsője.

Sajnálom, de ostoba vagy. Utánam is döglenek a palik 50% egy (vag több éjszakát) akar, a másik fele meg halálosan szerelmes és feleségül akar venni. Volt már hosszuútávú kapcsolatom aminek én vetettem véget.
Tudod ez úgy működik, hogy ha igazán szeretsz valakit, akkor mindenhogy szereted. Ezt jelenti a jóban/rosszban. Persze vannak olyan palik akik megteszik ezt veled, de nem az elsőnek kell gyereket szülni, meg kell találni a párodat :) Neki meg akkor is te leszel a legszebb, ha felcsúszott pár kiló és lehányt a gyerek.
Arról meg már nem is kell beszélnem, hogy ha ennyire adsz a külsődre, akkor nem muszáj elhagyni magad szülés alatt/után. Persze, változik a test, de nem kötelező magadbanyomni a napi kalória adagod tizszereset, mert te "ketto helyett eszel"
Szerintem te nem gondoltad at ezt a kerdest.

Ugyan már, egy gyerektől aki ad magára, figyel kicsit, nem fog megcsúnyulni, az ápolatlanság meg taszító.
Elhízni pedig ezer dologtól lehet, elsősorban a mértéktelen zabálástól és a mozgáshiánytól, de betegségektől, hormonális problémáktól stb. Szóval ehhez nem kell feltétlen gyerek. 30 körül amúgy is brutálisan belassul az anyagcsere, nekem pl. most ezerszer többet kell tennem az alakomért, mint 10 évvel ezelőtt. Az adottság volt, mostmár nekem magamnak kell "megoldanom", hogy jól nézzek ki. Igaz, sikerül is, ugyanannyi kiló vagyok, és jóval ruganyosabb, feszesebb, mint 20 évesen, amikor csak természetesen vékony voltam.

Nem vagy tisztában a dolgokkal. A legtöbb fiatal lányt megnézik a férfiak (nem csak téged), de pont azért jó, hogy sok az érdeklődő, hogy kiválaszthassák, kivel legyen gyerekük. Ez így természetes, ha nem szülsz gyereket, akkor nem használod ki az evolúció által nyújtott lehetőséget, na nem mintha ez baj lenne. De mire öreg néni leszel, mindegy mit csinálsz, nem fognak forgolódni utánad.
Egyébként meg, én sok olyan nőt láttam, aki szült és nem vesztett semmit a szépségéből.
Nem muszáj minden nőnek szülni, vannak rá érthető, átgondolt érvek, de a tieid nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!