Épített körmöt is ugyanolyan sokat reszelik, mint a gél lakkosat? Szeretnék újra csináltatni körmöt de semmiképp gél lakkosat.
Kérjél shellacot, ugyanolyan tartós mint a gél lakk, csak nem reszelik a körmöt hanem leoldóval szedik le következő alkalommal így a köröm se sérül.
Én nagyon szeretem,csak ajánlani tudom !
egyet értek. nem minden gél lakknál kell bántani a köröm felszínét. van amit börfeltolás+ fertőtlenítés után lehet használni. és eltávolítani is acettonnal lehet. kb 2-3 hétig tart az is.
én azt javaslom.
amúgy a köröm visszanő, szóval nem tartós beavatkozás a reszelés sem. de egyet értek, nekem is volt már-már hajló körmöm . nagyon kellemetlen.
sajnos rossz volt a körmösöd.
ha megfelelően van elkészítve,akkor nem vékonyodik a köröm. nem szabadna sokáig és erősen reszelni, elég picit megbolyhozni,hogy matt legyen.
leszedni meg lehet oldással is kb minden gél lakkot,csak sok körmös inkább reszeli(nem tudom miért,főleg ha nem értenek hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!