Mikor lesz már vége?
Figyelt kérdés
Lassan 18 éves leszek már,de még mindig pattanásos az arcom...2016. febr. 8. 09:06
1/7 anonim válasza:
Képzeld, nekem is. Jaajjj, mikor lesz már vééégeeee?? Brühühüü.
18 évesek millióinak pattanásos az arca. Mi lenne, ha mindenki egyszerre felsírna, hm?
Járj kozmetikushoz. Kezeltesd. Kezeld. Mást nem tehetsz, nyafogni meg értelmetlen.
És mi honnan tudjuk, mikor lesz vége?
2/7 anonim válasza:
Akkor lesz vége amikor rájössz mi okozza és azt megoldod. Én cukortól vagyok pattanásos, 30 évesen is még... de a cukormentes étkezés nálam nem jön be, szóval letojom. A pattanásokat fedem korrektorral és kész. Egyik barátnőmnek meg egy rossz fog miatt voltak pattanásai. Kb bármi okozhatja.
3/7 A kérdező kommentje:
Serdülő korral jött,de már nem serdülök...
2016. febr. 8. 20:01
4/7 anonim válasza:
Nézz után a felnőttkori aknénak. A rossz bőrápolási rutintól kezdve , a hormonokon át, betegségig, sok minden okozhatja. Van egy nagyon nagyon jó blogger a témában, Tajti Ildikó, szívből ajánlom! szepsegreceptek.hu Szerinte a drogériákban kapható pattanáskezelő cuccok miatt is lehetsz pattanásos.
5/7 anonim válasza:
Nagyon sok oka van a pattanások kialakulásának. De van két olyan ok, ami nagyon nem segíti a pattanások elmúlását: a nem megfelelő arcápolási szokások és a kőolajszármazékokat tartalmazó kozmetikumok!! Sajnos, amit megvehetsz, 95%-ban kőolajszármazékot tartalmaz :( A kőolajszármazék eltömíti a pórusokat, a bőr nem tud anyagcserélni. Aminek ki kellene jönni, bent marad további gyulladásokat okozva. A pattanásos arcbőrre általában olyan kozmetikumokat hoznak forgalomba, ami szárítja a bőrt. Mi történik ilyenkor? A bőr azt érzi, hogy száraz a felülete, és elkezd még több faggyút termelni, hogy a szárazságot ellensúlyozza. Hát, így konzerváljuk a pattanásokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Eucerin-t használok.Az jó,nem?
2016. febr. 9. 19:09
7/7 anonim válasza:
Nézd meg az összetevőket. Nem vagyok benne biztos, hogy jó. Ha pl. az első 3-4 összetevő között szerepel a Mineral oil vagy Ásványi olaj, biztosan kőolajszármazékot tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!