Régen miért voltak csúnyábbak a nők?
Képzeld el, nekem nőként milyen, a férfiaknál még ma sem terjedt el a borotválkozás. Brr.
És az ő szőrük erősebb.
Más volt a divat, mások voltak a szokások, egyedül ezek miatt tűnhetett másmilyennek egy nő, mint manapság. De a géneknek ehhez semmi köze, olyan nincs, hogy csúnyábbnak születtek.
Attól, hogy valaki pl. nem borotválkozik, nem lesz csúnyább.
Borotválkozhat agyba-főbe Lakatos Dzsenifer, aki dagadt, és ronda, vehet fel ultramenő meg trendi swag-yolo ruhákat és haspólót, hordhat kontaktlencsét szemüveg helyett...nem lesz szebb tőle.
És ha Kovács Anikó, aki gyönyörű, mint a napsugár, véletlen meghagyja a lábszőrét? És ronda szemüveget vesz fel? Az nem változtat azon, hogy szépnek született...
Az, hogy régen nem a mostani ízlésnek megfelelően öltözködtek, nem jelentette azt, hogy kevésbé voltak szépek az emberek.
Sőt, olyan is volt, hogy a közízlés pont nem azt tartotta szépnek, mint mi manapság, ezért mindenkit -számunkra- rondának festettek le, az sem befolyásolt semmit, pont ugyanolyanok voltak az emberek, mint manapság.
Kivéve, ha az ősemberekről beszélünk.
#16 erre jó példa hogy a magyar falvakban szinte mindenhol a széles alakot szerették ezért volt néhány tájegységben normális akár a 12-14 alsószoknya is hogy minél szélesebbnek tűnj a mai vékonnyal szemben.
Egyszerűen azt nézték kiből lesz jó feleség/anya/háziasszony, az ha szép az arca már csak bónusz (najó azért ott is volt ronda de lejjebb volt a mérce)
Én tudom! Sok szóját eszünk, s vegyi anyagokkal találkozunk. Ezeknek mind nőiesítő hatásuk van (ösztrogének, és hormon.odulánsok).
Ettől NŐIESEBBEK a nők...
...és a férfiak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!