Fülszúrás házilag milyen veszélyekkel járhat?
vettem branül tűt,
tetováló szalonban 1.2 milis orvosi fém piercinget (tudom, elvileg nem igazi orvosi fém, de legalábbis akként árulják és gondolom mégiscsak jobb mint amilyen bizsukat pl a plázákban kapni)
gyógyszertárban alkoholos kis gézlapokat a fertőtlenítéshez
szóval a begyulladásától nem tartok, majd max kezelem betadinnal
de mennyire kockázatos eltalálni egy ideget a fülben vagy pont egy olyan pontra szúrni ahol befolyásol valamit ?
kb semmi, max ha magadnak csinálod ferde lesz vagy ha mind a két füled át szeretnéd szúrni akkor nem ugyan ott lesz a lyuk.
én próbáltam magamnak szúrni, de nem ment. nemtudtam átszúrni.
a logikádat egyébként nem igazán értem... amit most ráköltöttél a mindenféle fertőtlenítő cuccra, branülre, stb-re annyiból kijött volna, hogy egy piercinges megcsinálja neked szépre, egyenesre.
ja és porcba inkább ne magadnak szúrd szerintem, sőt eleve inkább kérj meg valakit aki átszúrja neked, ha nem lehet ettől az ötlttől eltántorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!