Szerintetek ronda vagyok?
2016. jan. 27. 21:34
21/34 anonim válasza:
Húúú de beképzelt itt valaki, legalább az egod nagy ha már egyszer távol állsz a férfi fogalmától
22/34 anonim válasza:
Nyilván nem ő van a képen...
De amúgy arcra helyes, a haja rontja el az egészet, mert nem áll jól ehhez a fejformához (ekkora homlokhoz) egyáltalán az ilyen haj.
23/34 anonim válasza:
Alapból 6/10, ha a hozzáállásod is hozzáveszem akkor 4/10. Vegyél vissza ebből a "jobb vagyok nálad" stylusból és máris normálisabbnak tűnsz.
25/34 anonim válasza:
Akkora homlokod van, hogy kiadhatnád reklámfelületnek.
26/34 anonim válasza:
Szerintem nem te vagy van a képen, csak próbálsz valakit beégetni...ennek ellenére a kérdésre válaszolva egy átlagos tini srác, semmi gond nincs vele.
Ha te vagy, sosem fogsz jól kinézni ilyen hozzálással, amid van.
Ha valóban nem te vagy akkor pedig szintén - nézhetsz ki bárhogy ha belülről ilyen gonosz vagy semmi sem segít.
27/34 anonim válasza:
jó ronda az orrod... meg a szád... a szemed is... de az a HAJ :D az mindent visz xD xD te kis homokos, te nem férfi/fiu vagy bmeg XD te egy kislány vagy aki itt veri a nyálát hogy valaki felnézzen rá mert egy csöpp önbizalma sincs. lúzer vagy és az is maradsz....
28/34 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy ronda tényleg ha mosolyognal biztos 10/10-es lennél pl nekem bejosz ;)
29/34 anonim válasza:
Az egó nagy mértékben roncsolja a homo sapienseket..
30/34 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy ez nem a kedves kérdező képe...
Ezt a képet most látom másodjára itt.
Csak úgy mellékesen mondom, nem nagyon kéne ilyenekkel játszadoznod, mert 1x valaki elkap és igencsak átalakítja a kis pofikádat ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!