Legjobb férfi parfüm 18-25 év közötti korcsoportnak?
Az lenne a kérdésem hogy ti mit tartotok a legjobb legvonzóbb férfi parfümnek a piacon.
A válaszokat előre is köszönöm. Illetve annyit még hogy az árát 100! ml-re írjátok oda ha valaki nézegetné a kérdést akkor tudja hogy mégis mennyi, de lehet felsorolás szerűen is.
Hölgyek, férfiak véleménye egyaránt érdekel.
Diesel - Only The Brave 16.000 körül
Giorgio Armandi - Acqua Di Gio 22.000 körül
Yves Saint Laurent - La Nuit De L'Homme 22.000 körül
Paco Rabbanne - XS 12.000 körül
Police - To Be or Not to be 10.000 körül
Hát nagyjából ezeket tudom mondani. Van rengeteg akció,én pl a Dieselt 10ezerért vettem. A policet 6ezerért.
Müllerben,Douglasban,egyéb parfümboltokban nézz szét,a Rossmannban,Dm-ben nincs nagy választék. Az olcsóbb,de gyengébb minőségűeket találod meg.
18F
Douglasben mindig van egy lista az előző hónap kedvenceiről
ha máshova mész tesztelni, érdemes egy kis listát írni, hogy miket akarsz megszagolni, mert egy jobb üzletben a választék hatalmas. Próbáld nem túlterhelni az orrod, mert akkor átmenetileg bizonyos illatokat nem fogsz érezni. Fújd ki a parfümöt a tesztcsíkra, de ne szagold meg azonnal, várj egy fél percet, így kevésbé valószínű hogy előfordul ez a jelenség.
Nem EDT-hanem EDP-férfiben van.
Dior-Faranheit
Tom Ford- Noir Extreme.
Guerlain-Habit Rouge.
Ez tényleg parfüm töménység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!