Köldök piercing?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek köldök pc-t csináltatni és mennyire fog fájni? Utána mikorra várható teljes gyógyulás? Légyszi írjatok le róla mindent :/ :) Amúgy nem vagyok nagy piercinges csak fülbevalóm van de szeretnék köldök pc-t is. Köszi előre is :)

2016. jan. 25. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:

A fájdalom kb. ugyan akkora, mint egy vérvétel vagy injekció. A gyógyulási idő 1-4 hónap.

1 hónapig: szolizni, fürödni, uszodázni, szaunázni nem ajánlott, csak zuhanyozni. Kivenni sem szabad ezen idő alatt. Kezelni octenisepttel napi 3-5 alakalommal.

Első 2-3 hétben ne terheld a hasad, ne aludj rajta, ne kondizz vele. Ne piszkáld feleslegesen.

Elsőnek titán száras ékszert rakass be. (vagy PVD-t)

Próbálj nem beleakadni semmibe sem.

1 hónap után már mehetsz vízbe vele, de utána érdemes kezelni. A teljes gyógyulás emberfüggő, de általában 2-3 hónap.

Nem tudom, mi mást írhatnék.

Remélem segítettem!

2016. jan. 26. 07:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
2016. jan. 31. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!