Fiuk, szerintetek szep az ilyen test alak? (kep)
2016. jan. 24. 01:53
1/12 opened paradise válasza:
Előnytelen az ilyen bugyi. Mivel ez kiemeli,hogy jóval szélesebb a csípője. De közben tök vékony,úgyhogy nincs vele baj.
3/12 anonim válasza:
opened paradise.
Nincs azzal a bugyival semmi gond, ugyan úgy mint azzal a szép testalkattal. Én pl. szeretem a széles csípőt, nagyobb, kerek popsit. Az a bugyi meg úgy is lekerülne. :)
4/12 anonim válasza:
szerintem nagyon szép, biztos szép nagy kerek popsi is társul hozzá :P
5/12 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, senki sem tökéletes kérdező! De egyébként az átlagtól semmiképp sem mondanám hogy rosszabb lenne. Nekem nagyon is tetszik ez az alkat. :)
A belső az, ami számít.. semmi más.
6/12 anonim válasza:
Én most nézem meg harmadszorra, annyira tetszik. :)
9/12 anonim válasza:
Ezt a bugyit égesd el és 10/10-es leszel.
22/f
10/12 anonim válasza:
Nem kell félni, nem a kérdezőt ábrázolja.
Egyébként bizonyára részben csak optikai csalás a bugyi miatt, de aránytalanul keskeny a dereka. A csípőjével semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!