Megalázott a kozmetikus. Túlreagálnám?
egy fontos esemènyem előtt(volt fotózás) elmentem egy kozmetikushoz szemöldököt szedetni(be voltam jelentkezve )
a barátom is elkísèrt. a kozmetikus vègig szörnyülködött,hogy èn hetek óta nem szedem a szemöldököm,meg mennyire dús,parti szemöldök,igènytelen stb...szóval vègig ilyen megjegyzèseket tett(csipesszel szedte).aztán mèg volt jó pár kiálló szál,amit mondta, hogy ott hagy,mert már nincs turelme szedni?!?
ès elkèrte èrte a pènzt.
nagyon rosszul èreztem magam,hogy így leszólt..direkt nem szedtem előtte a szemöldököm, mert gyakran túlszedem,azt remèltem,hogy a kozmetikus majd kihoz belőle egy jó formát.
erre ki se szedte rendesen+a barátom előtt cikizett ki,meg igènytelenezett le... komolyan ez normális?
voltam már maskor masnal szemöldök szedèsen,de ott gyantáztak,tök jó lett ès normális volt a kozmetikus is..
utána mondta a barátom is,hogy jó bunkó volt ez a nő.. de tényleg olyan kínosan èreztem magam,főleg, hogy ő is hallotta...
amúgy normális esetben 1-2 naponta szedem..de akkor direkt nem szedtem, mert tudtam,hogy megyek szedetni..ès jó formát akartam,mert mondom, itthon nèha túlszedem az egyiket...
utólag már okos vagyok, nem kellett volna fizetni amíg nem szedi ki rendesen, de olyan kínosan èreztem magam,orultem hogy vège ès mehetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!