Lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban?
Szia!
Én egy kuponos oldalról vettem 5+1 alkalmas hónalj SHR-t és augusztus óta járok.
Konkrétan csak ámulok-bámulok az eredményen!
Még hátra van 2 alkalom, mert nem egy hónapot, hanem másfelet vártam 2 kezelés között, olyan erös volt a gép.
Idöpont elött 2 nappal leborotválom, 2 perc alatt lelézerezik és egy héten belül kihullott magától a 70/80%-a. A maradékot heti egyszer borotválom, "tartogatom" a kövi alkalomra.
Már most kevesebb, mint fele olyan dús a szöröm és van, ahol visszanött egy szörszál, de szöke/színtelen és nagyon vékony! (Én göndör, vastag szálú szörrel rendelkezem....)
Szóval bevált, nagyon.
Alig fáj a lézer, csak csipked, melegít.
Árban kuponnal egy gyantázásra jön ki egy alkalom-annyi a különbség, hogy a lézerezett ször nem nö vissza 2 hét múlva!
Egyszóval: imádat. A fazont és a lábszárat is meg fogom csináltatni.
PS: Teendö az annyi, hogy egy napig ne fürödj; sportolj és 2 napig ne használj dezodort/krémet/sminket a lézerezett területen.
Különben semmi. A börnek semmi baja nem lesz, a kezelés alatt sem az fáj, hanem a szörtüszö, ahogy eléri a fény. Elsö alkalommal égett szagot is éreztem, olyan dús volt :D :D
Szeretem egy hétig a kozmetikus után kinöveszteni, hogy lássam, valóban kihullik-e. De eddig mindig így volt. :)
Fürdés után a fehér törülközön nagyon látszott. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!