Mi a véleményetek erről a lányról? Szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Szóval, én imádom őt, és szeretnék rá "hasonlítani" egy kicsit. Hogyan lehetne ilyen alakom szerintetek? Ruhái is nagyon tetszenek, csak félek kitűnnék nagyon a tömegből, ha hasonlóan öltözködnék. Szerintetek??
Az 1. képen rettenetes, a 2. képen nem látszik az arca, a 3. képen se jó szögből, bár ott legalább elmegy. Vannak amúgy normálisabb képei, ezek pont nem azok. De hát úgyis látod, hogy ez olyan modellféle, aki olyanná tudja festeni és szabni magát a méregdrága cuccaival, amilyenné akarja. Minek akarsz hasonlítani rá? Inkább legyél természetes és legyen saját stílusod, ne ilyen celebecskéket majmolj.
2016. jan. 16. 19:35
3/12 Sunshinedoll válasza:
Úgy néz ki, mint aki hozzáment az osztálytársa milliomos apukájához :D
2016. jan. 16. 19:57
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem tűnnél ki a tömegből...ma már a legtöbben a Jenner, Kardashian lányokat tartják példaképnek
2016. jan. 16. 20:19
5/12 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat! :)
2016. jan. 16. 20:25
6/12 anonim válasza:
Mióta megcsináltatta a száját, sokkal jobban néz ki, ez azért nem sok emberről mondható el. Meg megtanult sminkelni. Nem igazán ismerem, de pont belefutottam egy cikkbe és megnéztem, milyen volt régen.
Az alakja gondolom, genetika, de szerintem ilyen fejet csinálhatsz magadnak, az öltözködése meg semmi extra, nálunk nem hordanak ilyesmit az utcán, nekem nem tetszik, de akkor sem extra.
2016. jan. 16. 20:42
7/12 anonim válasza:
Nem kell feltétlen beleolvadni a nagy semmitmondásba!
Lehetsz egyéniség. De ha néger vagy, és 120 kiló, akkor inkább keress más ideált! :-) (poén csak)
2016. jan. 16. 20:55
8/12 anonim válasza:
Ez ugyan az ???? Mer nem hasonlitanak a kepek
2016. jan. 16. 22:22
9/12 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki, viszont ő ebből is él, így aki valójában nem tör hasonló babérokra, csak szintén irigykedve figyeli, az inkább foglalkozzon a saját életcéljával ahelyett, hogy ennek a nőnek az utánzataként próbálná megvalósítani magát. Sokkal hasznosabb és becsülendőbb, ha a maga értékeivel és képességeivel jut előbbre az ember, mintha egy az egyben lecseréli magát valaki másra. Nem szabad a felelősségtől és az elutasítástól félni. Úgysem élhetsz örökké Kylie Jennerként, magaddal kellene inkább megbarátkoznod.
2016. jan. 16. 22:49
10/12 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos tucat valaki. Ha nem lenne Kardashian, akkor senki sem lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!