Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek a lánynak...

Szerintetek ennek a lánynak jò alakja van?

Figyelt kérdés

Baratom gèpèn talàltam, gyanítom a volt csaja. Kivàncsi vagyok a vèlemènyekre!

[link]

2016. jan. 12. 22:07
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Töröltesd, de gyorsan! Fent ne maradjon egy percig se! :D
2016. jan. 13. 10:24
 42/45 anonim ***** válasza:
54%

#38 Férfiként elárulok valamit. Nem feltétlenül az a legkívánatosabb női test egy férfinak amit a TV-ben, magazinokban és szinte mindenütt reklámoznak, hogy mennyire kidolgozott, formás és feszes. Nem feltétlenül az a legjobb a férfiak jó nagy részének amiért éveket ugrabugrált egy nő a konditeremben. A linkelt képen levő test, ha úgy nézem, hogy mennyi nő szeretne ilyet és a kor szelleme szerint akkor valóban egy formás alak.

[link]

[link]

[link]

Számomra ezek az alkatok sokkal vonzóbbak mint a kérdésben szereplő. És nem csak én vagyok így ezzel!

2016. jan. 13. 10:26
 43/45 A kérdező kommentje:
Teniszezem, es uszom, nem tudnek annyit enni, hogy igy nezzek ki. Errol nem tehetek, a sport az eletem.
2016. jan. 13. 10:30
 44/45 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a lànynak messze nincs tökèletes alakja.

Egyrèszt nagyon vèkony, màsrészt gyanítom, hogy szilikonmelle van.

Ha nincs is, akkor is elüt az alakjàtól, mivel a melle nèlkül konkrètan deszka lenne.

Ha alacsony mèg elmegy ez az alak, de szerintem magasabb a kèprôl legalâb is ùgy tūnik, bàr fentrõl van fotòzva.

Szerintem èppen a mai vilàg ideàllja, csak tùlzàsba vìve.

Barna bõr okè lenne, de nem ennyire sötèt ès mū.

A melle is lehetne kisebb ha màr ilyen vèkony ès a làbai meg husisabbak, hogy arànyos legyen.

Bàr a mellèvel nincsen baj az egyetlen jò dolog rajta, de azèrt felszedhetne mellè pàr kilòt mèg ùgyis bōven kecses lenne ès pàr nap szolit is kihagyhatna.

2016. máj. 20. 23:36
 45/45 anonim ***** válasza:
Amugy aki töröltetni akarta a kèrdést, màr az elejèn megtehette volna, màsròl nem lehet kèpet feltölteni, csak magadròl.
2016. máj. 20. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!