Női szemszögből nézve - milyen lehet az ideális mell méret és alak?
Elfogult vagyok talán, de szerintem pl sportoláshoz a kisebb mell ideálisabb.
l
Pontosan a felvetést igazolta az 1-es válasz: férfi szemszögből.
Női szemszögből a saját véleményem: a vékonyabb alkathoz a 75C vagy legfeljebb a 75D méret az "ideális". Ennél nagyobb már zavaró a mindennapokban, nehezíti a sportolást, hátfájást okozhat.
"Ha a férfiakat kérdeznénk, nyilván a minél nagyobb."
Ez tévhit, hölgyeim. Kezdjük ott, hogy vannak pasik, akiknek egyenesen a kis mell jön be.
De akiknek a nagy mell jön be (mint pl. nekem), nekik sem mindegy, hogy milyen a mell formája, milyen a mellbimbó stb. Ez ízlés dolga, kinek milyen jön be, de az önmagában, hogy "nagy", még nem jelenti, hogy egyből minden pasinak tetszeni fog.
Bocsi az offért, csak gondolom, árnyalom már a képet, nehogy itt valakinek tévképzetei legyenek arról, hogy mit szeretnek a pasik.
Nekem a vékony lányok tetszenek, a vékony lányokhoz meg a kis mell illik, tehát A, max B kosár. Szerintem az úgy szép. De amúgy a pasik akiket ismerek is így vannak ezzel... szóval nem minden pasinak a nagy jön be. Inkább az arányos a nyerő sok esetben én úgy látom.
29L
Nem találtam ideálisat, de ez közel áll hozzá. Nagyságra ilyen, de kisebb bimbóudvarral és egy kicsit lehetne talán kerekebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!