Miért csúszik ki az orromból a piercing?
Figyelt kérdés
Két napja szúrták az orrpiercingem és amikor lefekszem aludni, mindig kicsúszik, és félek, hogy így hosszabb lesz a gyógyulási idő, mert minden reggel egy kis "tornával" kezdünk..:/ Szerintetek miért van ez? Nincs valami megoldás, hogy a helyén maradjon? (nostril screw van benne.)2016. jan. 1. 11:49
2/6 anonim válasza:
Nem tudom miért csúszhat ki. Amikor én lövettem akkor egy sima egyenes vég volt benne, még bogyó se volt rajta ami bent tartaná, mégsem csúszott ki. Most L végű van bent, néha beleakadok, de csakúgy nem csúszik ki.
Lehet érdemes lenne éjszakára leragasztanod a tetejét, hátha nagyon aktív vagy álmodban.
4/6 A kérdező kommentje:
ehhez nagyon hasonlónak látom a tükörben, de nem láttam amikor betette a pasi, mert be volt csukva a szemem. De a barátnőm is ott szúratta előtte, és neki is ilyet raktak be.
2016. jan. 1. 15:26
5/6 anonim válasza:
Azért jön ki, mert nem ilyet kértél:
6/6 A kérdező kommentje:
Na ez tetszett zoligyerek :D
és az tuti , hogy nem jön ki, már próbáltam, de kössz ;)
2016. jan. 1. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!