Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek miben nyilvánul meg az...

Nektek miben nyilvánul meg az egyediségetek?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy nektek mi az a külsőtökben ami igazán egyedivé tesz titeket? Ez lehet akár egy ruhadarab, valami nem megszokott frizura, vagy akár valami "veletek született" is.

2015. dec. 30. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
A táskáim. Amolyan ovis táskának lehetne mondani őket :).
2015. dec. 30. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

az ősz hajam sötét szemöldökkel

és a teljesen monokróm ruhatáram (22 éves vagyok)

2015. dec. 30. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Jobb oldalon a szemfogam fölött van még két másik fog, aminek semmi keresnivalója nincs ott. Ettől a mosolyom féloldalas, és néha kicsit bizarr.
2015. dec. 30. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem a hajam....nagyon dús és hosszú szőkésbarna....vagy a szemem mert az meg fekete :)
2016. jan. 2. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
talán a ruházkodásom. klasszikus, mégis rohadt mód tróger. jó, mondjuk sokaknak szúrhatja a szemét a 3 centis lyuk a füleimben. fatányérok. egyediek még a marha beesett, karikás szemeim. és az, hogy nem szégyenlem a hibáimat. nem sminkelek, nem frizurázok.
2016. jan. 9. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ott kezdődik az egyéniség öltözködésben, amikor úgy állok hozzá, hogy önmagamat fejezem ki az öltözködésemmel. Eleve ha ruhát vásárlok, az nem sok esetben egyedi, bármit is hiszek róla, ha többet gyártottak abból. Vagy ha nem is gyártottak, akkor is hasonlít egy másik ruhára. Szerintem nincs olyan részletem, ami egyedi lenne, mert épp hogy részletenként hasonlíthatok mindig másokba, de az ember inkább teljes lényében egyedi. Bár szeretnék találkozni még olyan emberekkel, akiknek az elülső breton hajtincse mindig olyan kószán áll, mint nekem, igazíthatatlanul, meg a szemöldökön is, amit elég furának látok, senkinek sem olyan a környezetemben:(
2016. nov. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!