Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szívassam le a hajam vagy ne?

Szívassam le a hajam vagy ne?

Figyelt kérdés

Az eredeti hajszínem világos barna és ezt festettem be vörösre (arra a piros vörös fajtára). Nagyon szeretem a színét, de bizonyos okok miatt megakarom változtatni méghozzá vissza az eredtire, illetve világosabbra.

A hajam elég törős, bár most szép mert kenek rá mindenféle vackot.

Megkérdeztem két fodrászt is és azt mondták, ha rákenek egy másik festéket akkor nem fogja befedni vagy ha igen akkor ilyen hihetetlen narancssárgás lesz.

Szerintetek mit csináljak?

Mert nem muszáj visszafestetnem, csak most nem tudok dönteni.

2015. dec. 29. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne! Nekem is le lett szivatva a gesztenyebarna hajam, utana mar nem tetszett, visszafestettem az eredetire, es 1 honap utan teljesen kifakult a szine. Most olyan voroses tole. Szoval inkabb probald meg erre rafesteni a barnat.
2015. dec. 29. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
több mint egy éve festem a hajam,feketétől a vörösig voltam már mindenféle,szeptembertől barna. a hetekben rámjött hogy világos szeretnék lenni. elmentem drogériába, vettem 2 csomag kallos szőkítőport, illetve hozzá 12%os oxit. anyukám felkente, 30 percig volt rajta. a lenövésem pipi sárga a festett rész narancssárga. mint egy terelőbólya :D aztán befestettük Kallos kjmn festékkel,6,00-ást ami sötétszőke, de ez a fodrászos verziós festék volt, vettem hozzá 6os oxit, aztán mikor megszáradt a hajam, majdnem elsirtam magam szó szerint olyan szép lett a hajam :D és egyszínű! rég volt már ilyen!:)
2015. dec. 30. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem leszívatni kell, hanem hajradírt használni, azután meg festeni. Kb semmit nem árt. A szőkítés tönkretenné a hajad.
2015. dec. 30. 23:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül úgy döntöttem, hogy nem szívatom le, de a szőkítőpor+oxi-t én is kipróbáltam egy tincsen. :)
2015. dec. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!