Miért néznek furán arra az uzszodában akinek szőrös a hónalja?
Senkit nem láttam még aki furán nézett volna a szőrös hónaljra. Olyat viszont többször láttam, hogy egy férfin hangosan kuncoráztak, mert le volt borotválva a mellkasa vagy a hónalja.
Amúgy én is lány vagyok, de viszolygok az ilyen szintű férfi szőrtelenítéstől.
Mert furának tartják a szőrös hónaljat.
Meg amúgy szerintem sem túl szép látvány a többcentis hónaljszőr
Mert most ez a trendi, és akik röhögnek rajta, már ebbe születtek. 30 éve fordítva volt, a gyantázottat röhögték ki.
Kortünet. Egyébként meg ízlés kérdése. Akinek fontos a természetesség, azt ne zavarják ezek a természetes reakciók, amik nyilvánvalóan csak az első benyomás és csak a külső látvány hatására indukálódnak. Ahogy a szőrtelenség divatba jött, ma már újra erősödő divatirányzat a természetes, de ápolt szőrzet meghagyása.
Mert nem olvasták el a biológiakönyvben a lábjegyzetet, amit a fogyasztói világrend hozzáírt.
Egyébként új divat jön -nem hülyéskedem-, hogy borotvált szőrzet helyére neonszínű, kék, zöld, ciklámen szép hosszú műszőrt ragasszunk. Hozzáillő színű hajjal.
Persze Ázsiából indult, ahol meg épp nem szőrösek, hát pótolni kell. Ha pótlás, akkor meg már legyen szép színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!