Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néznek furán arra az...

Miért néznek furán arra az uzszodában akinek szőrös a hónalja?

Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Vissszataszítónak tartják :) A Fiúknak-Lányoknak egyaránt visszataszító a szőrös hónalj
2015. dec. 28. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Senkit nem láttam még aki furán nézett volna a szőrös hónaljra. Olyat viszont többször láttam, hogy egy férfin hangosan kuncoráztak, mert le volt borotválva a mellkasa vagy a hónalja.

Amúgy én is lány vagyok, de viszolygok az ilyen szintű férfi szőrtelenítéstől.

2015. dec. 28. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Én a csupasz férfiakat szeretem.Sokan tartják undorítónak a szőrös mellkasú/hátú férfiakat meg akiknek bundás a hónalja
2015. dec. 28. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Mert furának tartják a szőrös hónaljat.

Meg amúgy szerintem sem túl szép látvány a többcentis hónaljszőr

2015. dec. 28. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Mert az emberek idióták. Már lassan minden ciki lesz ami teljesen természetes. Le kell szarni, akinek nem tetszik az hogy valaki természetes akar maradni, azzal foglalkozni sem érdemes.
2015. dec. 28. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Mert nem egy szemet gyönyörködtető látvány. Mondjuk hangosan nem illik röhögni rajta.
2015. dec. 28. 21:17
 7/10 anonim válasza:
91%

Mert most ez a trendi, és akik röhögnek rajta, már ebbe születtek. 30 éve fordítva volt, a gyantázottat röhögték ki.

Kortünet. Egyébként meg ízlés kérdése. Akinek fontos a természetesség, azt ne zavarják ezek a természetes reakciók, amik nyilvánvalóan csak az első benyomás és csak a külső látvány hatására indukálódnak. Ahogy a szőrtelenség divatba jött, ma már újra erősödő divatirányzat a természetes, de ápolt szőrzet meghagyása.

2015. dec. 30. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert nem olvasták el a biológiakönyvben a lábjegyzetet, amit a fogyasztói világrend hozzáírt.

Egyébként új divat jön -nem hülyéskedem-, hogy borotvált szőrzet helyére neonszínű, kék, zöld, ciklámen szép hosszú műszőrt ragasszunk. Hozzáillő színű hajjal.

Persze Ázsiából indult, ahol meg épp nem szőrösek, hát pótolni kell. Ha pótlás, akkor meg már legyen szép színes.

2015. dec. 31. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Istenem, azt hittem, az eddigi hülyeségeket nem lehet überelni...
2016. jan. 1. 01:32
 10/10 anonim válasza:
Csak az a gáz, ha egy lánynak szőrös, fiuknak elmegy.
2016. aug. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!