Hogyan lehetne? Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Ugye van 2 féle köröm. A szép ovális és a csunya kerek.. hát nekem sikeresen a kerek van.. és szeretném énis oválissá csinálni xd de hogy lehetne? nem rágtan nagyon csunya lett.. szoval igy kicsitrágom hogy ne legyen annyira csunya.. de hogy csináljam? köszi a válaszokat2015. dec. 27. 18:05
1/4 anonim válasza:
Esetleg, ha a hosszu köröm nem zavar,es nem rágod le akk egy kicsit növeszd meg, meg (bár nekem ovális a körömformám) egy kicsit a körmöd tövénél a bőrt is visszatologathatod
2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt én is szoktam de nemsokkal utána visszahuzodik.. semmi esélyem? :/ Soha nem lehet olyan körmöm mint a legtöbb felnőttnek?
2015. dec. 27. 22:42
3/4 anonim válasza:
Azért ne feledd h a ĺegtöbb felnőttnek műkörme van, és azért azokat szépen meg lehet csinálni... de addig sztekm próbáld azt amit először írtam, más ötletem snos nincs :( remélem sikerrel jársz ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.. kifestetem nem annyira csuyna.. de azért érted.. nem az a szép..
2015. dec. 28. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!