Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fabio Verso Ocean Fun parfüm...

Fabio Verso Ocean Fun parfüm kapható Rossmann-ban vagy DM-ben?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos én még nem láttam csak a Tesco-ban, de ott is ritkán van. Ez a kedvenc tavasz-nyári parfümöm. Jó páran megdicsérték már rajtam.:-)
2010. márc. 24. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Most jutott eszembe, hogy a százasban találtam már ugyanilyen illatú parfümöt, csak más volt a csomagolása, de az illat ugyanaz. Ha jól tudom az Escada Island Kiss nevű parfümjének másolata. Csak sajnos nem emlékszem a nevére, de azon is fürdőruhás csajszi volt.
2010. márc. 24. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Körülnézek itt is-ott is! :)
2010. márc. 24. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Eddig én is csak Tescoban láttam, és ott is mindig csak eldugva egy két üveggel volt.

Én imádom, bár már muszáj leszek váltani. Annyira megszoktam, h már akkor is alig érzem az illatát, mikor magamra fújom, nemhogy órákkal később. :/

de alkalmakra mindenféleképpen megtartom :D

2010. ápr. 11. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyik nap láttam az Intersparban,de nem vettem,mert nincs egy fillérem se.:D Valahogy mindig van valami amire épp kell a pénz :)
2010. ápr. 14. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Van egy tuti tippem:)) (ha még aktuális neked)

én most bukkantam rá erre a kis csodára. egy régi lakótársnőm használta. amikor kérdeztem tőle, mi ez, ő se tudta, mert kapta valakitől. az előbb voltam vásárolni, Újpesten a Víztorony megállónál lévő bevásárló létesítménynél van egy Euro .... (nem emlékszem) üzlet és én ott találtam! 870 ft volt csak! úgyhogy ha budapesti vagy, szerintem mindenképp érdemes elmenni oda.

2010. aug. 8. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ma vettem ilyet a víztoronynál az eurofamilyben,dezodor formájában!

290Ft volt :D

2010. dec. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!