Hármas metróval utaztam, és az átlagember úgy nézett ki mint egy bolgár román vagy görög. Mennyire kevertek a pestiek?
Ritkán járok BKV-vel, csak ha rossz a kocsim.
Hármas metróval utaztam,és az átlagember úgy nézett ki mint egy bolgár vagy görög vagy román.
Legtöbb ember un. "cigányforma" volt. Mintha az ember valami balkáni ország metrójában utazna.
Az un. "cigányforma" egy régi 18.századi magyar gúnyszó a NEM CIGÁNY származású, de sötét pigmentációval (fekete haj szem sárgás bőr) rendelkező emberekre. Mennyire kevertek a pestiek?
Igen a legkevertebb nép. Igazi keverék, egyfajta mix a magyar nép. Van itt minden a cigánytól kezdve a szerbig.
Én is lengyel vagyok és olasz, valamekkora részben roma és magyar. Nekem is sárgás bőröm van. Butaság ezzel foglalkozni.
Románok szerbek ortodoxok voltak, nem házasodhattak nyugati-keresztény magyarokkal. Törökök nem éltek a mai ?agyarország területén az Oszmán hódítás alatt (ezt bármelyik nagyobb MAgyarország történetét bemutató monográfiában megtanulhatod)
Tatárok nem maradtak itt, keresztény nők nem tarthattak meg nemi erőszakból származó gyermeket a 18-19.század előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!