Mi a véleményetek a hasamról? Milyen piercing állna benne jól, vagy valami más pl tetkó?
Figyelt kérdés
Remélem ezt a kérdésemet már nem fogják törölni, mert rossz kategóriába tettem.
Képek:
2015. dec. 23. 23:06
2/30 anonim válasza:
Nem fogják törölni, de a kategória rossz. :) Csak áthelyezik.
4/30 anonim válasza:
Amilyet szeretnél. Ne mi döntsünk helyetted.
6/30 anonim válasza:
Első!
Nem duci. Nem előnyös fényforrás mellett készítette a fényképet. Na meg közelről van fotózva, nem teljes alak. De nézd meg az ujjait. A ducik nem ilyenek.
8/30 A kérdező kommentje:
Hasas vagyok? Ezt hogy érted?Nem vagyok terhes ha arra céloztál.175cm/60kg... néha 62-64, lejjebb nem nagyon volt
2015. dec. 23. 23:16
9/30 anonim válasza:
Nem kövér, csak nem olyan izmos a hasa, így kinyomódik. Én azért végig puszilgatnám...
Tetkó, valami egyedi kéne .
10/30 anonim válasza:
Azt el felejtettem írni, hogy szexi a csipkés, vagy sokat sejtető bugyi, de vehetnél fel francia bugyit is néha.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!