Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok amerikai félvér és a hajam göndör és ma kivasaltam de pàr perc után vissza állt. Mit tudtok javasolni milyen samponok,habok vannak hogy legalább egy kicsivel egyenesebb legyen?. Nagyon nem szeretem..
Már volt párszor kivasalva úgyhogy nem ez volt az első.
Bocsánat ha nem fogalmaztam meg jól.
2015. dec. 23. 20:51
1/3 anonim válasza:
nagy átmérőjű tépőzáras hajcsavaróra feltekered vizesen :) youtubeon sok video van
2/3 A kérdező kommentje:
Megnézem. Köszönöm a segítséget:)
2015. dec. 24. 13:28
3/3 anonim válasza:
Szerintem pedig inkább el kellene menned egy nagyon jó fodrászhoz, aki az adottságaidat kihasználja mint sem hogy megszünteti. Ha göndör a hajad, csak a trendek miatt NE egyenesíttesd ki! Sőt még inkább göndöríts rajta. A fiúk is a természetes lányokat kedvelik hidd el. A fodrász abban kell segítsen, hogy a göndör hajjal milyen stílusú frizura fog jól állni az arc elrendezésednek megfelelően. Bátorság és hidd el, sokkal inkább önmagad leszel úgy mint vasalva, feszt azt bámulva mikor kunkorodik már megint ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!