Nagyon gáz? Ha igen hogyan tudnám előnyösebbé tenni öltözködéssel a lábaimat? (kép lent)
Na hülyülj! Tök arányos és csinos lábaid vannak :D !
15/L
Azért látod így mert valószínű rossz az én képed és nem látod a valóságot szerintem semmi baja a lábaidnak magassarkúval csinos lenne. A combodon van mit formálni lehetne egy kicsit vékonyabb ,de ha futsz akkor változni fog a helyzet. És szerintem se vegyél cicanadrágot farmelminivel mert izléstelen és ronda és nem látszik tőle vékonyabbnak a láb.
18/L
Teljesen rendben vannak a lábaid, szerintem ezt beképzeled magadnak, hogy nem jó.
Túl kritikus vagy magaddal szemben. Rondább lábakat is megmutatnak, ezt meg nem kéne rejtegetni.
Szia!
Én olyan vagyok mint te :) Pesszimista meg önbizalom hiányos. Bocsi, de rólad ez jutott eszembe, nem akarlak bántani. A lábadnak semmi baja, én például járok stepelni aerobikra, és ha nézem magam a tükörben tetszem magamnak :D De van mikor kifejezetten gyűlölöm magam. Te azért látod a lábaidat csúnyának, mert az van a fejedben, hogy rossz, meg görbe, és elhiteted magaddal, mikor nem is így van :D Remélem érted :D
Szépek a lábaid :D:D És hidd el!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!