Miért néznek megrökönyödve rám a kollégáim/ főnökeim, hogy zsebórát viselek?
Figyelt kérdés
24/ F vagyok
A munkásgatyámnál az övemnél van felcsiptetve és a zsebembe van süllyesztve.Mindig amikor elö veszem látom az arcokon a döbbenetet.
Jó kis Doxa zsebóra közel 100 éves,de hibátlanul működik.
2015. dec. 21. 10:38
1/8 anonim válasza:
Az nem megrökönyödés, hanem a sárga irigység.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is irigykednek ...én is gondolkodtam már rajta, hogy hordani kéne zsebórát csak van egy kis hiba : 14/L
3/8 A kérdező kommentje:
:)
2015. dec. 21. 12:24
4/8 anonim válasza:
Mert szokatlan manapság ilyet látni.
5/8 anonim válasza:
Egyszerűen azért, mert szokatlan. Bár szerintem az a döbbenet inkább csodálkozás. Órát is egyre kevesebben viselnek, mióta elterjedtek a mobilok, azóta inkább azon nézik meg az emberek az időt. (Jómagam is azóta nem hordok órát.) Aki pedig órát hord, az általában karórát. Ritka, ha valaki zsebórát hord, és ezért bámulnak meg az emberek, amikor előveszed. De nem kell velük foglalkozni. :) Láttak valakit, akit nem a trendek alakítanak. Azzal pedig, hogy régi, nem pedig valami high-tech kütyü, a világon semmi baj nincs. Régen még fontosnak tartották, hogy amit készítenek, az tartós legyen. Ma meg mi van?... Működjön 3 évig, aztán vedd meg mindenből az újabbat. (De bocs, nem akarok eltérni a tárgytól.)
6/8 anonim válasza:
#2: És ettől miért ne hordhatnál? :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem negatívan tekintenek rá, csak szokatlan.
8/8 anonim válasza:
A zsebóra már a 80-as években is szokatlan volt,söt a 60-as években sem volt már magy divat,szóval valszeg csodálkoztak mert nem mindennapi,mindenesetre elegáns és szép,habár én sok értelmét nem látom,szépek nagyon,ez tagadhatatlan,viszont ha már a zsebembe nyúlok időt nézni akkor én is a telefonomon nézném az időm,vagy a karórámon,a karórának még van létjogosultsága bőven,viszont a zsebóra ma már abszolút felesleges HASZNÁLTAI ESZKÖZ,de mint érték,és mint egyedi tárgy,értékes és mutatós:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!