Most menjek (így? ) tablófotózásra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy holnap lesz a tablófotózásom. Én nem voltam suliban 2 hétig és tök jó, hogy nekem erről nem szóltak.. Holnap délután 3 órára kell fogorvoshoz mennem, mert felépíti az egyik hiányzó fogam. Na, de a szemfogam félig van csak meg, és világító, fehér próbatömés van rajta. A fotózás pedig délelőtt 10-kor kezdődik. Ha később lenne a tablófotózásom, mondjuk a fotóshoz mennék el személyesen, az úgy jó?
Különben meg, szeretnék mosolyogni, mert vidám csaj vagyok, de a fogamról nem tehetek...
2010. márc. 23. 20:15
1/6 anonim válasza:
Nálunk tavaly volt pár olyan h nem akkor mentek mint a többiek. Bementek a fényképészhez kértek egy másik időpontot, csak annyi h szólni kell h kikhez tartozol, h majd mikor küldik ne kelljen külön járkálnod a képekért (K)
2/6 A kérdező kommentje:
oh, köszi :)
remélem nem fogja azt mondani, hogy akkor is lefotózlak, foghíjasan :D
2010. márc. 23. 20:28
3/6 anonim válasza:
Nálunk is úgy volt,hogy aki nem volt ott aznap,az kapott egy másik időpontot és lefotózták akkor.
4/6 anonim válasza:
Ha digitális technikával készül akkor nyugodtan elmehetsz. Az ilyen képeket már retusálják és így szerintem aki csinálja annak nem jelentene gondot, hogy a fogadat a többihez igazítsa. Ha meg miután megcsinálta és nem tetszik kérsz tőlük egy új időpontot
5/6 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, biztos, hogy kiretusálnák, nyoma sem lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Megvolt a fotózás. Csak mosolyogtam a képeken, de így is jó lett... Köszi :)
A fogam pedig nagyon szép lett, végre :)
2010. márc. 25. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!