Tudtok nekem hajstílusokat írni/linkelni? Többi lent
14 éves lány vagyok, és le kellene vágatni a hajam rövidebbre/rövidre. Én kb. vállig érőt szeretnék, csak nem tudom milyen stílusút válasszak ami megfelel a mai divatnak, és természetes.
A haja világosbarna, ha ki van engedve a hajam akkor féloldalt van elválasztva, és a hátam közepéig ér.
comps.canstockphoto.hu/can-stock-photo_csp10384931.jpg
www.supermodels.nl/ModelPics/mariagregersen/09.jpg
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOpZhlzIE6mdCW7T1S5ruzYwgt8obxBHbR8UCChNsaf39cAunktQBz3Clp
↑
ezekhez hasonló hajam van
Előre is köszönöm az !értelmes! válaszokat :)
Ez attól függ szerintem, hogy milyen az arcformád. Például ha "négyzet", akkor ne válassz túl rövidet, mert nem biztos hogy előnyös lesz. Ha pedig "gyémánt" alakú, akkor igazából mindegy milyen, mert kb. minden fazon jól áll :)
Érdemes kikérni egyébként szakértő (fodrász) véleményét a döntésedhez. Ők tudnak pontosat mondani, hogy a Te arcberendezésedhez mi a legelőnyösebb.
Köszi, :)
Ovalis arcformám van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!