Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy a bőröm...

Lehetséges hogy a bőröm mindig máshogy reagál egy parfümre?

Figyelt kérdés
Régóta vágyom az Alienre, ami az egyik legtartósabb parfüm amit ismerek, akárhányszor a boltban befújtam vele magam elvileg egész nap "csíkot húztam magam után". Most vettem meg végre, biztos hogy eredeti és azt se hinném hogy romlott. De valamiért elillan az illata elég gyorsan, mire bérek a suliba már alig érezni:( Pedig még többet is fújtam..anyukámat megkértem hogy próbálja ki, neki ugyanolyan eszméletlenül tartós mint amilyen rajtam volt egy hónapja. Lehetséges hogy a bőröm éppen olyan korszakában van hogy máshogy reagál a parfümre? Vagy mit csinálok rosszul, nem értem.

2015. dec. 17. 06:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, sok mindentől függ, hogy milyen illatú a bőrödön az adott illat. Én például magamon azt vettem észre, hogy menzesz előtt másabb illatú a parfümöm, mint aközben vagy utána. Akkor is megváltozik a bőrünk illata, mikor valamilyen betegség van a szervezetünkben (plusz még gyógyszert is szedünk), így értelemszerűen a parfüm illata is megváltozik. Egyébként nem lehet, hogy csak megszokod az illatot, azért nem érzed épp oly erősnek? Reggel fújd be magad, és este kérdezz rá valakire, hogy még érzi-e. Éreznie kellene, ha egy Alien illatról van szó. :) Azért kíváncsi volnék, hogy honnan vetted.
2015. dec. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!