Nagyon ciki, ha a felsö fogsoromban, legelöl a két fog közül az egyik befelé áll? Lentebb
figyej, beszelj a szuleiddel hogy nagyon zavar, es csinaltass egy fogszabalyzot, lehet draga, meg sokaig kell hasznalni de megeri hidd el (tapasztalatbol mondom)
1-2 ev es gyonyoru lesz a mosolyod is :)
A koromat elfelejtettem lerini elnezest, szoval 18 eves vagyok beszeltem a fogorvosommal es mondtam,hogy ejszakait szeretnek,azt mondta az nem er semmit ilyen korban mar. Viszont en meg rendes nappalit nem szeretnek,az az egy amitol tartozkodom.
A megoldas az megvan,hogy mit szeretnek csak ahhoz kellene 6-700 e forint. Direkt hejat szeretnek majd csinaltatni,viszont akkor mar az also fogsorom is megcsinaltatnam , hogy tokeletes legyen ( az alsonal csak kis apro hiba van ami nem feltuno) es igy ez eleg huzos :/
ez egyáltalán nem csúnya vagy feltűnő
szerintem csak el kéne fogadni
és ha más megjegyzést tesz rá, valószínűleg csak azért teszi, mert ebbe tud belekötni
de ez nem jelenti, hogy attól még bármi probléma lenne a fogaddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!